Wednesday, February 18, 2015

Bustel Klebang

Dah lama plan nak ke Bustel Klebang ni. Nak merasa duduk hotel dalam bas. Maklumlah nak naik caravan mahal, kita duduk di sini jelah. When I told my sis about Bustel ni, dia ingatkan kokak2 bas buruk so memang macam tak menarik. Well dari luar memang nampak old school sebab guna bas lama. I whatsapp'ed' her some pics and she replied "Weh ok gilaa ni, boleh try!" Overall memang bersih , still nampak baru & sejuk aircond tiptop. No kepam baunye ye. Kecik comel macam hotel bajet. Rate biasa RM90, rate cuti RM120-RM130. Of course la pergi hari biasa sebab murah & tak sesak ramai orang. Even A Famosa pon lengang ye!

Ambil bilik yang ada Queen Bed. Selesa betul tidur. 


 Seronok tengok view di luar. Cermin luar gelap so ok je tarik blind tu sebab orang luar tak nampak dalam.

  
1 bas ada 2 bilik. Semuanya ada 32 bilik.


Orang reception pon sempoi peramah macam kawan2.:) Nak book sila whatsapp no di atas.


My peppermint aiskrim pasu. Fedora bangun pagi demam sikit so tak berapa ada mood dok diam je:(




Ada aiskrim pasu RM5, ada char kuey teow sedap!


View from my room (Air Molek) tengahari v.s pagi subuh.




2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete