Sunday, July 28, 2013

Unofficially graduated

Alhamdulillah, my childhood dream has come true. Cita2 nak grad oversea dah tercapai.:'D Master pon masterlah. Panjang betul nama program, double master's degree la katanya but kalau org tanya cakap Master IT sudah. Satu hal pulak nak sebut & kalau sebut pon org tu macamlah tahu & kesah.;p Managed to finish my master within 2yrs. Ada jugak yg tanya, kenapa master coursework sampai 2yrs? Ok, bukan extend ye, 2yrs tu sebab double master's degree.Memang durationnya begitu.


Convocation ceremony will be held on 29th August but haven't decided yet nak pergi ke tak sebab takde siapa nak datang.Isk3. Apapun now rasa sangat legaaa dah habis after macam2 dugaan sepanjang buat master ni.Sangat macam2.Sweet memory pulak sepanjang master ni haruslah memory pergi kelas time pregnant sampai esok nak beranak pon masih pergi uni drive sendiri.Hiks.Nasib tak sakit or nak beranak kat uni.

Memory final exam time bulan puasa.Ada ke exam start petang sampai nak ke isyak?Buka puasa jawab soalan exam.Pfftt.Haruslah jawab cepat2 nak keluar awal sebab nak buka puasa.;p Belum lagi memory pergi kelas time raya.Sedih betul. But this year insya-allah tak sedih. Raya Malaysia dengan dah grad.Yahoooooo!!!:')

Road to PhD pulak.Very soon, insya-Allah.

2 comments:

  1. thank u!ikutlah if that's the thing that u want in your life.:)

    ReplyDelete